
Απέχουν από τα καθήκοντά τους και την Τρίτη οι δικηγόροι
Σε αποχή από τα καθήκοντά τους προχωρούν και την Τρίτη οι δικηγόροι της Αθήνας, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το θέμα των γραμματίων προείσπραξης.
Απέχουν και την Τρίτη από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι της Αθήνας, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το θέμα των γραμματίων προείσπραξης.
Οι δικηγόροι θα προχωρήσουν σε ακόμη μία διήμερη αποχή εντός του μήνα και συγκεκριμένα στις 16 και 17 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέος ο 25χρονος που κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε 17χρονο στο φάσμα του αυτισμού
- Συνδέεται το συμβόλαιο θανάτου του Μοσχούρη με τη δολοφονία Καραϊβάζ; Οι έρευνες των Αρχών και η δικογραφία στο θωρακισμένο ΙΧ
- Ένατο ύποπτο κρούσμα χανταϊού σε επιβάτη του κρουαζιερόπλοιου – Τι λέει ο ΠΟΥ
- Το «18αρι»του Ελ Καμπί που μπορεί να «σπάσει»
- Σε λειτουργία από τη Δευτέρα οι πύλες εισόδου στο πρώην Ειρηνοδικείο Αθήνας
- Κοινωνική αντιπαροχή: Πού θα χτιστούν οι πρώτες κατοικίες – Οι περιοχές



