Έφοδος οπαδών του Ηρακλή στη ΓΣ της ΕΠΟ
Χρώμα... Ηρακλή είχε η γενική συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Οπαδοί του Ηρακλή εισέβαλαν στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που διεξάγεται η γενική συνέλευση, πέταξαν φέιγ βολάν στα οποία έγραφαν: «Μη ρίξετε τον Ηρακλή στη Β' Εθνική, η Ελλάδα θα καεί».
Χρώμα… Ηρακλή είχε η γενική συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Οπαδοί του Ηρακλή εισέβαλαν στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που διεξάγεται η γενική συνέλευση, πέταξαν φέιγ βολάν στα οποία έγραφαν: «Μη ρίξετε τον Ηρακλή στη Β’ Εθνική, η Ελλάδα θα καεί».
Οι φίλοι του Γηραιού δε μπήκαν με άγριες διαθέσεις στην ΕΟΕ και απλώς ήθελαν να πλησιάσουν το χώρο που ήταν συγκεντρωμένοι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου για να τους πετάξουν τα φέιγ βολάν.
Πάντως φεύγοντας φρόντισαν να… απειλήσουν τους υπευθύνους του κτιρίου ότι αν μαζέψουν τα φέιγ βολάν θα έρθουν περισσότεροι φίλαθλοι στη γενική συνέλευση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ανησυχία στη Γερμανία για τις εξελίξεις με την αντιπολίτευση στην Τουρκία
- Αυστρία: Κάθειρξη 15 ετών στον 21χρονο που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ
- Ο Τραμπ θέλει χαρτονόμισμα των 250 δολαρίων με το πρόσωπό του
- Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Θα βοηθήσει ο καιρός για το πρώτο μπάνιο;
- Πλούσιοι και φτωχοί ταξιδιώτες στις ΗΠΑ – Πώς οι ακριβές πτήσεις αλλάζουν το τοπίο
- Αρνάλντι – Τσιτσιπάς 3-1: Χαμηλή πτήση και αποκλεισμός για τον Στέφανο



