Ξεκινά στα τέλη Ιουνίου η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την οικονομία
Στα τέλη Ιουνίου συστήνεται η Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία και ήδη ετοιμάζονται οι καταστάσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που θα την απαρτίζουν. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κληθούν να καταθέσουν σε αυτήν
και υψηλόβαθμα κοινοτικά στελέχη.
Στα τέλη Ιουνίου συστήνεται η Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία και ήδη ετοιμάζονται οι καταστάσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που θα την απαρτίζουν.
Στόχος της κυβέρνησης, σύμφωνα με «Το Βήμα», ήταν να συσταθεί η επιτροπή αυτή όσο το δυνατόν γρηγορότερα, στα μέσα Ιουνίου, με την ολοκλήρωση των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπαίδι, αλλά η παράταση που πήραν για άλλη μία φορά οι εργασίες της συγκεκριμένης επιτροπής αναγκάζουν την κυβέρνηση να μεταθέσει τη σύσταση της επιτροπής για το τέλος Ιουνίου.
Ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν και φέτος τα θερινά τμήματα της Βουλής, μαζί με τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία, αφού δεν συντρέχει κανένας λόγος παραγραφής των αδικημάτων.
Η μοναδική περίπτωση για να λειτουργήσει η Ολομέλεια της Βουλής ολόκληρο το καλοκαίρι είναι, όπως είπε ο κ.Πετσάλνικος, να φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση σημαντικά νομοσχέδια, αλλά ως τώρα δεν υπήρξε κανένα αίτημα από πλευράς της κυβέρνησης.
Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, όταν συσταθεί η Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία, να κληθούν να καταθέσουν σε αυτήν και υψηλόβαθμα κοινοτικά στελέχη, τα οποία ελάμβαναν και επεξεργάζονταν τα ψευδή στοιχεία, τα οποία απέστελλε η ελληνική κυβέρνηση μέσω της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.
Έτσι δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν στελέχη της Εurostat, καθώς και ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)