
Ο Μολινάρο ανανέωσε με την Στουτγκάρδη
Στην bundesliga θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κριστιάν Μολινάρο. Ο 26χρονος άσος, που πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός από την Γιουβάντους στην Στουτγκάρδη, συμφώνησε με την διοίκηση του γερμανικού συλλόγου και σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η μεταγραφή του θα κοστίσει περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Primera Division: Υποβιβασμός για Τζιρόνα και Μαγιόρκα – Στο Conference League η Χετάφε
- Παπανικολάου: «Εστιάζουμε στο πώς θα είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει και όχι οι άλλοι»
- Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 3-0: Ιστορικό χατ-τρικ του Κέιν και νταμπλ! (vids)
- Οι «Ολυμπιακοί των ντοπαρισμένων» ξεκινούν στο Λας Βέγκας
- Ολυμπιακός – Ρεάλ: Αυτοί είναι οι διαιτητές του τελικού της Euroleague
- Μπολόνια – Ίντερ 3-3: «Χορταστική» ισοπαλία στο «Νταλ’ Άρα»
- Μπαρτσελόνα – Λιόν 4-0: Πρωταθλήτριες Ευρώπης στο ποδόσφαιρο γυναικών οι Καταλανές (vid)
- Η Χαλ ανέβηκε στην Premier League και εξασφαλίζει το «χρυσό» μπόνους των 200 εκατ. λιρών (1-0)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 24.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-giancarlo-ruedas-575430257-16944052-315x220.jpg)





























![Αδιανόητο μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Εθνική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/paraliaki-315x220.jpg)




![Επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ με άσκηση των πεζοναυτών στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/us-embassy-caracas-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442