Κορυφαία η διαφορά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου του Mega
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια μια ισχυρότατη και διαρκώς ενδυναμούμενη σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές.
Με την Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση τις καθημερινές, τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα και τους Γιάννη Πρετεντέρη, Παύλο Τσίμα, Μανώλη Καψή, Γιώργο Οικονομέα, Μαρία Σπυράκη, Πάνο Σόμπολο, Μαρία Καρχιλάκη, Δημήτρη Καμπουράκη στο σχολιασμό, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού κρατά σταθερά τα σκήπτρα της πρωτιάς και της προτίμησης των τηλεθεατών. Τ
ο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ήταν πρώτο στην κάλυψη όλων των σημαντικών γεγονότων τη σεζόν 2009-2010: εθνικές εκλογές, εκλογή νέου προέδρου στη Ν.Δ., το θέμα του εμβολιασμού για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης, οι κινητοποιήσεις των αγροτών, ο καταστροφικός σεισμός στην Αϊτή, η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες, οι εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας, οι σημαντικές εξελίξεις στο θέμα της Οικονομίας, οι μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις για τα νέα οικονομικά και ασφαλιστικά μέτρα.
- Ουσιαστική πρόληψη του HPV έρχεται με ενεργή συμμετοχή στον εμβολιασμό
- Συνταγή: Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια
- Νέο ισραηλινό σφυροκόπημα στη Βηρυτό – Το Ιράν έπληξε αμερικανική βάση στο Μπαχρέιν
- Αίθριος ο καιρός την Τρίτη με νέα άνοδο της θερμοκρασίας
- Αλάτι και κατάθλιψη: Μια περίεργη σχέση
- «Αυτός δεν είναι πόλεμος χωρίς τέλος» λέει ο Νετανιάχου για την επίθεση ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν


