Ο πρωτοπόρος επιχειρηματίας Blake Mycoskie, ιδρυτής της εταιρίας Toms Shoes, για κάθε ζευγάρι παπούτσια που πουλάει, χαρίζει ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Ραντεβού στο Μουσείο Μπενάκη την Παρασκευή 11 Ιουνίου.
«’Ηθελα να περάσω τη μισή μου ζωή βγάζοντας χρήματα και την υπόλοιπη δίνοντας τα σε αυτούς που έχουν ανάγκη… τώρα μπορώ να κάνω και τα 2 συγχρόνως…» λέει ο Blake Mycoskie, Ιδρυτής της TOMS Shoes Inc που έχει χαρακτηρισθεί από τον Bill Clinton ως ένας από τους πιο ενδιαφέροντες επιχειρηματίες που έχει γνωρίσει ποτέ. Έχει τιμηθεί από το Smithsonian Institute της Αμερικής και από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ για την ίδρυση της εταιρείας TOMS SHOES μόλις στα 33 του χρόνια.

Η TOMS SHOES είναι μία εταιρεία που βασίζεται σε μια απλή υπόσχεση: για κάθε ζευγάρι παπούτσια που πουλάει, χαρίζει ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ο Blake Mycoskie δεν ήθελε να περιμένει τη μισή του ζωή για να μπορέσει να δώσει σε αυτούς που έχουν ανάγκη και γι’ αυτό το λόγο ίδρυσε την TOMS SHOES, βασισμένη στο πρωτοποριακό μοντέλο “one for one”. Έτσι κατάφερε σε μόλις 4 χρόνια και παρότι αρχικά όλοι καταδίκαζαν την ιδέα του, να δημιουργήσει την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία παπουτσιών στον κόσμο. Η TOMS μέχρι σήμερα έχει χαρίσει πάνω από 600.000 ζευγάρια καινούρια παπούτσια σε παιδιά σε όλο το κόσμο.

Από το 2006 που ξεκίνησαν, τα TOMS πωλούνται σε όλες σχεδόν τις πόλεις του κόσμου, έχουν αναδειχθεί σε σύμβολο φιλανθρωπίας και μόδας με φανατικούς υποστηρικτές όπως η Julia Roberts, ο Matt Damon, η Demi Moore και η κόρη της Madonna και έχουν κλείσει συνεργασίες με κορυφαίους οίκους όπως ο Ralph Lauren.
Ο Blake Mycoskie θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους και πρωτοπόρους επιχειρηματίες και δίνει ομιλίες σε κορυφαία συνέδρια παγκοσμίως με θέμα την επιχειρηματικότητα, την εταιρική κοινωνική ευθύνη και την φιλανθρωπία.

O πρωτοπόρος επιχειρηματίας Blake Mycoskie θα μιλήσει την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 19:30, στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, με θέμα: «Το μέλλον του καπιταλισμού: Επιχειρηματικότητα με κοινωνική ευαισθησία».
Στην ομιλία συμμετέχουν οι σύλλογοι αποφοίτων των πανεπιστημίων Columbia, Harvard και Insead καθώς και η ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.toms-shoes.gr

Διάθεση: Free Shop, LAK, Μαγεία, Theory, Νότος, Street Lounge