Από Αύγουστο… σε Αύγουστο
Η ώρα που ο καθένας από μας θα βγει στη σκηνή για να παίξει το ρόλο του άραγε έχει εκ των προτέρων προσδιορισθεί και με κάθε λεπτομέρεια μελετηθεί; Πιθανές αναβολές, αν και μοιάζουν απρογραμμάτιστες, ίσως να είναι τελικά απόλυτα και μοιραία προγραμματισμένες για την εξέλιξη του έργου.
Γιάννης, Ντουζόν, Χρύσω… μικροί ήρωες, μεγάλοι όμως πρωταγωνιστές της ζωής, έπαιξαν κορυφαίους ρόλους, με μοναδική αυθεντικότητα και επηρέασαν καθοριστικά ανθρώπινες ζωές. Στο έργο που λέγεται «ζωή» δεν υπάρχει σύντομος ή μακρύς, μικρός ή μεγάλος ρόλος.
Υπάρχει μόνο ρόλος. Και η Ελπίδα; Είναι πάντα εκεί, είναι οι νότες της πιο γλυκιάς και παρήγορης μελωδίας, γραμμένης απ’ αυτή την ίδια την ανθρώπινη φύση, που ακούγεται ως ευφρόσυνη υπόκρουση σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.
| GEMA | |
| Ελευθερία Ν. Κρικέλη |
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
- Ιράν: Συνεδρίαση των ΗΠΑ στο ΣΑ για την προστασία των παιδιών ενώ βομβαρδίζουν σχολεία και σκοτώνουν παιδιά
- Φάμελλος από Ηράκλειο: Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση προοδευτικού ψηφοδελτίου
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού