
Στρατάκη και Τσούκαλης προηγούνται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων
Η Αργυρώ Στρατάκη (ΕΑ Ρεθυμνιακού) με 3.513 βαθμούς προηγείται στο έπταθλο γυναικών μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων της πρώτης ημέρας του πανελληνίου πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων. Στο δέκαθλο ανδρών προηγείται ο Ανδρέας Τσούκαλης (ΓΣ Κηφισιάς).
Η Αργυρώ Στρατάκη (ΕΑ Ρεθυμνιακού) με 3.513 βαθμούς προηγείται στο έπταθλο γυναικών μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων της πρώτης ημέρας του πανελληνίου πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων που διεξάγεται στο Σχηματάρι.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Σοφία Υφαντίδου (Φίλιππος Βέροιας) με 3.386 βαθμούς και στην τρίτη θέση η Ειρήνη Δανιήλ (ΠΓΣ) με 3.110.
Στις νέες γυναίκες προηγείται η Ελένη Τζήκα (ΓΕ Γρεβενών) με 2.840 βαθμούς.Δεύτερη η Δάφνη Μανδήλα (ΑΕ Μεσογείων) με 2.608 και Τρίτη η Εμμανουέλα Ιωακειμίδου (ΓΣ ΞΚαλλιθέας) με 2.494 βαθμούς.
Στο δέκαθλο ανδρών προηγείται ο Ανδρέας Τσούκαλης (ΓΣ Κηφισιάς) που συγκέντρωσε στα αγωνίσματα της πρώτης ημέρας 3.787 βαθμούς. Τον ακολουθούν ο Κώστας Καραμουσαλής (ΟΣΦΠ) με 3.637 και ο Παναγιώτης Μαυρουδάκης (ΟΦΚΑ Σέρρες) με 3.634 βαθμούς
Στους νέους άνδρες προηγείται ο Χρήστος Σελεμίδης (ΓΕ Φλώρινας) με 2.852, δεύτερος ο Κώστας Σταμπολίτης (ΑΕ Μεσογείων) με 3.405 και τρίτος ο Χάρης Χροϊδης (ΠΑΟ Καλαμπακίου) με 3.2565 βαθμούς.
Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος Λίτσης του Ολυμπιακού με επίδοση 9.22.37 ήταν ο νικητής στην ημερίδα επίτευξης ορίων στα 3.000μ στιπλ Ανδρών που έγινε σήμερα στο ίδιο στάδιο στο Σχηματάρι. Δεύτερος ήταν ο Αντρέα Ζύφη (ΓΑΣ Καματερού) 10.15.47, τρίτος ο Αντώνης Πανταζόπουλος (ΓΣ Νίκη Βύρωνα) 10.27.45.
Ακολούθησαν ο Παντελής Αφρουδάκης (ΓΑΣ Ιλισσός) 10.32.95 και ο Θεόδωρος Δαβιώτης (ΑΣ Παλαίστρα Ελασσόνας) 11.06.38.
Στις γυναίκες η Μαρία Μαλάι του ΓΑΣ Ιλισσού κέρδισε με 11.11.20, δεύτερη ήταν η Κωνσταντίνα Τσιόβολου (ΠΑΟ) με 11.48.17 και τρίτη η Φίλιππα Πουλίδου (ΓΑΣ Ιλισσός) 12.11.07.
ΑΠΕ
- Η πιο σαδιστική σκηνή της ταινίας «Τα Πουλιά»: Το ψέμα που είπαν στην Τίπι Χέντρεν
- Τέμπη: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή δήλωσαν οικογένειες τριών ακόμα θυμάτων
- Μελόνι: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένας γραφειοκρατικός γίγαντας»
- «Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού στον Πίτερς»
- Κραυγή αγωνίας του Δημάρχου Αγράφων για κατεστραμμένο δρόμο
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέικ Χέινς



