Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στη Β' Εθνική τα Τρίκαλα, 2-0 τον Βύζαντα στο μπαράζ

Στη Β’ Εθνική τα Τρίκαλα, 2-0 τον Βύζαντα στο μπαράζ

Την άνοδό τους στη Β' Εθνική κέρδισαν τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν του Βύζαντα με 2 - 0 στο μπαράζ της Γ' Εθνικής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ανεδείχθησαν οι Μίγκας και Ενόκ και Μίγκα, με τον πρώτο να δημιουργεί και τον δεύτερο να σκοράρει.

Την άνοδό τους στη Β’ Εθνική κέρδισαν τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν του Βύζαντα με 2 – 0 στο μπαράζ της Γ’ Εθνικής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η ομάδα της Θεσσαλίας θα ακολουθήσει στη Β’ Εθνική τις Βέροια και Καλλιθέα.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ανεδείχθησαν οι Μίγκας και Ενόκ και Μίγκα, με τον πρώτο να δημιουργεί και τον δεύτερο να σκοράρει.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Αρναούτη ήταν αυτό που μπήκε καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τόσο η προσπάθεια του Ατματζίδη, όσο και του Αντωνόπουλο στο πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν βρήκαν στόχο και πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Στο 18′ ο Ενόκ απάντησε στις ευκαιρίες και στη συνέχεια τα Τρίκαλα ισορρόπησαν, χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι στο α’ ημίχρονο.

Στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50′, ο Ενόκ μετά από άψογη συνεργασία μεταξύ των Μίγκα και Μανουσάκη, δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να ανοίξει το σκορ. Οι μεγαρείς προσπάθησαν μέχρι το τέλος να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, απώλεσαν σημαντική ευκαιρία στο 88′ με τον Καφαντάρη, αλλά στις καθυστερήσεις και μετά από ωραία ενέργεια του Μίγκα, ο Ενόκ μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Με το τελευταίο σφύριγμα του Τάσου Κάκου, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στη Νέα Σμύρνη γέμισε από φιλάθλους των Τρικάλων, που έσπευσαν να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη την επιστροφή της ομάδας στη Β’ Εθνική.

Βύζας Μεγάρων (Δημήτρης Αρναούτης): Ούλμαν, Ιωάννου, Αρκουμάνης (76′ Καραμπλάκας), Ράσιτς, Ντούνης, Ατματζίδης, Μαζιώτης (60′ Ρούσος), Αντωνόπουλος (79′ Καφαντάρης), Λισγάρας, Οκουε, Στρατάκης

Τρίκαλα (Σάββας Παντελίδης): Τόλιος, Τροΐρης, Κοιλιάρας (86′ Καρράς), Γεωργίου, Γιώτας (69′ Μαϊστρέλης), Θεοδοσιάδης, Τελκίνσκι, Σαββίδης (58′ Χρυσαφής), Μίγκας, Μανουσάκης, Ενοκ

www.sport.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024