Οι δεύτεροι αγώνες για Π.Φάληρο – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό – Βουλιαγμένη στα ημιτελικά
Δεύτερη πράξη το Σάββατο στην Α' φάση των πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών, με τον ΠΑΟΚ και τη Βουλιαγμένη να επιδιώκουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση στα ημιτελικά και, αντίστοιχα, το Παλαιό Φάληρο και τον Παναθηναϊκό να επιζητούν την ισοφάριση, ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι. Και βεβαίως, με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο να περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους στον επόμενο γύρο.
Δεύτερη πράξη το Σάββατο στην Α’ φάση των πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών, με τον ΠΑΟΚ και τη Βουλιαγμένη να επιδιώκουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση στα ημιτελικά και, αντίστοιχα, το Παλαιό Φάληρο και τον Παναθηναϊκό να επιζητούν την ισοφάριση, ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι. Και βεβαίως, με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο να περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους στον επόμενο γύρο.
Το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ανοιχτό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και στη δεύτερη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ πήρε το προβάδισμα στη σειρά με δραματικό τρόπο την περασμένη Τετάρτη, όταν νίκησε στο Λαιμό 7-6 τους «πράσινους», οι οποίοι είχαν προηγηθεί 4-0 στο ημίχρονο και 6-3 στο τέλος της τρίτης περιόδου.
Η ψυχολογία είναι σαφώς με το μέρος των «μπέμπηδων» μετά από αυτή την ανατροπή, όμως οι παίκτες του Ντράγκαν Αντριτς θέλευν να αποδείξουν ότι έμαθαν από τα λάθη του πρώτου ματς, να κάνουν το 1-1 και να επιστρέψουν την Τετάρτη στη Βουλιαγμένη για το τρίτο και καθοριστικό ματς.
Στο Παλαιό Φάληρο, η τοπική ομάδα θα πρέπει να εμφανίσει σαφώς καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την Τετάρτη για να ισοφαρίσει τις νίκες στη σειρά με τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε άνετα 11-7 στη Θεσσαλονίκη και έδειξε να βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου, το οποίο δυσκολεύεται να καλύψει την απώλεια του Κινέζου Λι Γιουν.
Υπενθυμίζεται ότι στα ημιτελικά (5, 7 και 9 Ιουνίου) έχουν προκριθεί απευθείας ο Ολυμπιακός (θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός) και ο Πανιώνιος (περιμένει τον ΠΑΟΚ ή το Παλαιό Φάληρο). Οι ηττημένοι της Α’ φάσης θα τεθούν αντιμέτωποι τις ίδιες ημερομηνίες, διεκδικώντας την πέμπτη θέση και το εισιτήριο για το «LEN Trophy».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.