Δεν θα καταπλεύσει στον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο «Zenith» τη Δευτέρα
Την απόφασή της να μην καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο «Zenith» στο
λιμάνι του Πειραιά τη Δευτέρα, ημέρα που έχει κηρύξει 24ωρη απεργία η
ΠΝΟ, ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου.
Την απόφασή της να μην καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο «Zenith» στο λιμάνι του Πειραιά τη Δευτέρα, ημέρα που έχει κηρύξει 24ωρη απεργία η ΠΝΟ ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο λόγος της απόφασης αυτής είναι η απεργία στην οποία θα προχωρήσουν εκείνη την ημέρα οι ναυτεργάτες.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).