Δ. Τσακνής, Μ. Στόκας και Ρ. Αντωνοπούλου στο Amstel Live
Στην σκηνή του Αmstel Live φιλοξενούνται και οι τρεις καλλιτέχνες, που σπάνια μπορεί να τους δει ο τηλεθεατής στην ελληνική τηλεόραση. Τραγουδούν συνοδεία ορχήστρας που παίζει ζωντανά. Η Ρίτα Αντωνοπούλου ερμηνεύει Θάνο Μικρούτσικο και Λάκη Λαζόπουλο. Μιλάει για την πορεία και τις συνεργασίες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καλλιτεχνική της πορεία αλλά και για το […]
Στην σκηνή του Αmstel Live φιλοξενούνται και οι τρεις καλλιτέχνες, που σπάνια μπορεί να τους δει ο τηλεθεατής στην ελληνική τηλεόραση. Τραγουδούν συνοδεία ορχήστρας που παίζει ζωντανά.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου ερμηνεύει Θάνο Μικρούτσικο και Λάκη Λαζόπουλο. Μιλάει για την πορεία και τις συνεργασίες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καλλιτεχνική της πορεία αλλά και για το πιο σημαντικό γεγονός της προσωπικής της ζωής …το μωρό που περιμένει.
O Μπάμπης Στόκας θυμάται τα υπέροχα χρόνια με τους «ΠΥΞ ΛΑΞ», μιλάει για την τελευταία δισκογραφική του δουλειά και αποκαλύπτει με ποιους φίλους και συνεργάτες θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή περιοδεία.
Ο Διονύσης Τσακνής και ο Μπάμπης Στόκας, για πρώτη φορά επί σκηνής τραγουδούν μαζί τη μεγάλη επιτυχία «δε θα δακρύσω πια για σένα» και δέχονται το πιο δυνατό χειροκρότημα!
Η σκηνή απογειώνεται όταν όλοι ερμηνεύουν ένα μοναδικό τραγούδι παροτρύνοντας όλους να γυρίσουν τις πλάτες στο μέλλον!
Την εκπομπή παρουσιάζει η Νάντια Σπηλιωτοπούλου και εξελίσσεται στο Olympico Café.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας