
Προβλήματα στις μεταφορές στη Γαλλία από απεργία κατά μεταρρυθμίσεων
Εικοσιτετράωρη απεργία διαμαρτυρίας για τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό έχει ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης στη Γαλλία επηρεάζοντας τις εναέριες και σιδηροδρομικές μεταφορές. Ακυρώσεις μικρού αριθμού πτήσεων στα αεροδρόμια του Παρισιού.
Εικοσιτετράωρη απεργία διαμαρτυρίας για τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό έχει ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης στη Γαλλία επηρεάζοντας τις εναέριες και σιδηροδρομικές μεταφορές.
Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι όσοι έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με αεροπλάνο ή τρένο θα πρέπει να αναμένουν καθυστερήσεις και ματαιώσεις παρότι τα δρομολόγια των σιδηροδρόμων για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για Βρετανία και Γερμανία αναμένεται να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Στα αεροδρόμια του Παρισίου Σαρλ ντε Γκολ και Ορλί αναμένεται να ακυρωθεί το 10 με 30% των πτήσεων.
Τα συνδικάτα εξήγγειλαν τις σημερινές απεργίες για να διαμαρτυρηθούν για τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις, σύμφωνα με τις οποίες θα αυξηθεί το όριο ηλικίας της συνταξιοδότησης πέραν των 60 χρόνων που είναι σήμερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Ένας χρόνος μαζί – Η Τζένιφερ Άνιστον δημοσιεύει τρυφερές φωτογραφίες με τον Τζιμ Κέρτις
- Η γιγάντωση του Ολυμπιακού συνεχίζεται – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει το νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
- Το νέο Air Force One του Τραμπ απογειώθηκε για πρώτη φορά – Οι αντιδράσεις για το «δώρο» του Κατάρ
- Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ έστειλε το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)
- Αμερικανική startup αναπτύσσει το πρώτο επιβατικό αεροπλάνο μικτής πτέρυγας/ατράκτου
- Φωτιά στην Άρτα: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

