Επικυρώθηκε ο νόμος για τη γερμανική συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πακέτο βοήθειας
Ο πρόεδρος της Γερμανίας Χορστ Κέλερ υπέγραψε το Σάββατο τον νόμο, που επιτρέπει στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης να συνεισφέρει στο ύψους 750 δισεκατομμυρίων ευρώ πακέτο ενίσχυσης των υπερχρεωμένων προϋπολογισμών, ανακοίνωσε το γραφείο του.
Ο πρόεδρος της Γερμανίας Χορστ Κέλερ υπέγραψε το Σάββατο τον νόμο, που επιτρέπει στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης να συνεισφέρει στο ύψους 750 δισεκατομμυρίων ευρώ πακέτο ενίσχυσης των υπερχρεωμένων προϋπολογισμών, ανακοίνωσε το γραφείο του.
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, η Γερμανία μπορεί να διαθέσει περίπου 148 δισ. ευρώ σε εγγυήσεις στο διεθνές πακέτο αρωγής. Το νομοσχέδιο κυρώθηκε παρά τη μεγάλη δημόσια αντίδραση στο εσωτερικό της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442