
ΟΤΕ: Σε 13888 αλλάζει το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης
Η διοίκηση του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) γνωστοποιεί ότι από την Κυριακή 23 Μαΐου 2010 το 134, το γνωστό Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης του ΟΤΕ, αλλάζει σε 13888.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το 13888 λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 22:00 και Σάββατο 09:00 – 15:00 και μπορεί να κληθεί από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας […]
Η διοίκηση του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) γνωστοποιεί ότι από την Κυριακή 23 Μαΐου 2010 το 134, το γνωστό Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης του ΟΤΕ, αλλάζει σε 13888.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το 13888 λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 22:00 και Σάββατο 09:00 – 15:00 και μπορεί να κληθεί από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας από όλη την Ελλάδα.
Σημειώνεται, ότι το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, 13888, είναι ένα αυτόνομο και ολοκληρωμένο κανάλι πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, το 13888 βρίσκεται κοντά στον πελάτη για συμβουλές, ενημέρωση και τηλεφωνικές παραγγελίες.
Όπως τονίζεται, με ένα τηλεφώνημα στο 13888, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και η αγορά να ολοκληρωθεί με την αποστολή των προϊόντων στο χώρο τους χωρίς χρέωση. Δεν απαιτείται χρήση πιστωτικής κάρτας, αλλά η χρέωση των αγορών γίνεται στον τηλεφωνικό λογαριασμό ΟΤΕ του πελάτη.
Ενδεικτικά, με μια κλήση στο 13888, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και απλά, με ένα τηλεφώνημα χωρίς να μετακινηθούν από το χώρο τους:
– Conn-x – internet, ομιλία, τηλεόραση
– Προσωπικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας
– Προσφορές κινητής τηλεφωνίας COSMOTE
Επιπλέον, επισημαίνεται, ότι με μέσο χρόνο απόκρισης 19 δευτερόλεπτα, πιστοποίηση ISO 9001:2000 και ποσοστό ικανοποίησης πελατών 95%, το 13888 είναι ένας εύκολος και άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τον ΟΤΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Βερίκοκα στο φούρνο με μέλι
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Ελέγχους σε διαιτολογικά κέντρα και κέντρα αισθητικής ξεκινά το υπουργείο Υγείας
- Τρεις νεκροί από σφοδρή κακοκαιρία στη Χιλή – 500.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς ρεύμα
- Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Μάρω Κοντού
- Πολύνεκρο δυστύχημα στο Περού – Φορτηγάκι έπεσε σε γκρεμό, σκοτώθηκαν 14 άτομα

