Ακυρώθηκε ο δανεισμός του Ερτσεγκ, ενώ οι Νικς θέλους Κλέιζα και Τσίλντρες
Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Βίρτους Μπολόνια για τον δανεισμό του Ζόραν Ερτσεγκ ακυρώθηκε, μόλις μία ημέρα μετάτην επιτευξή της. Αιτία ήταν το οικονομικό μέρος. Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες στο Παρίσι βρέθηκε για χάρη του Τσίλντρς, του Κλέιζα και του Ρούμπιο, παράγοντας των Νιου Γιορκ Νικς.
Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε γεμάτη περηφάνια τον δανεισμό του Ζόραν Ερτσεγκ από τον Ολυμπιακό το μεσημέρι της Παρασκευής, όμως αυτό δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί! Oι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν στο οικονομικό μέρος της συμφωνίας και ως εκ τούτου ο παίκτης με τα έως τώρα δεδομένα δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.
Εφόσον ναυαγήσει οριστικά η συμφωνία, τότε θα εξεταστούν ορισμένες ακόμα προτάσεις και αν δεν ευδοκιμήσουν και αυτές, δεν αποκλείεται ο παίκτης να επιστρέψει στο λιμάνι και να αρχίσει προπονήσεις.
Φυσικά το ιδανικό σενάριο θα ήταν να πάρει και άλλα λεπτά συμμετοχής με κάποια ομάδα, κάτι που για την ώρα φαντάζει δύσκολο.
Νικς για Κλέιζα και Τσίλι
Κάτι ξέρουν οι Ατλάντα Χοκς που θέλουν να του κάνουν επέκταση συμβολαίου. Ο Τζος Τσίλντρες θεωρεία μία από τις πλέον ελκυστικές περιπτώσεις αμερικανών παικτών στην Ευρώπη για το ΝΒΑ και σύμφωνα με πληροφορίες στο Παρίσι βρέθηκε για χάρη του ίδιου, του Κλέιζα και του Ρούμπιο, παράγοντας των Νιου Γιορκ Νικς.
Ο Ρούμπιο είναι ο διακαής πόθος του Ντόνι Ουόλς, αλλά μέχρι το καλοκαίρι του 2011 όταν και μία ομάδα του ΝΒΑ θα μπορεί να καταβάλλει ένα μικρό μπάι άουτ για να τον αποκτήσει, περιπτώσεις όπως αυτές του λιθουανού και του Τσίλι προκρίνονται. Φυσικά αγωνίζονται σ διαφορετική θέση από τον ισπανό πλέι μέικερ, όμως θεωρούνται σημαντικές μονάδες στο πρωτάθλημα των Η.Π.Α και ακόμα πιο ώριμοι σε σχέση με την πρότερη θητεία τους.
Οπως γίνεται κατανοητό το καλοκαίρια που έρχεται για τον Ολυμπιακό αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τους μνηστήρες βασικών στελεχών του να αυξάνονται…
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.