
Εκλογές στα μέσα του Ιουνίου για την Ομοσπονδία Πάλης
Την Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει για πρώτη φορά η διοικούσα επιτροπή της Ομοσπονδίας Πάλης, όπως αυτή ορίστηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Στη συνεδρίαση θα τεθούν κάποια ζητήματα σχετικά με τις εκλογές που θα πρέπει να γίνουν στην Ομοσπονδία, οι οποίες υπολογίζεται να διεξαχθούν στα μέσα Ιουνίου. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα παρθεί τελική απόφαση μετά την τακτικό δικάσιμο, που έχει ορισθεί από το Πρωτοδικείο για τις 19 Μαΐου.
Την Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει για πρώτη φορά η διοικούσα επιτροπή της Ομοσπονδίας Πάλης, όπως αυτή ορίστηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών.
Στη συνεδρίαση θα τεθούν κάποια ζητήματα σχετικά με τις εκλογές που θα πρέπει να γίνουν στην Ομοσπονδία, οι οποίες υπολογίζεται να διεξαχθούν στα μέσα Ιουνίου.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα παρθεί τελική απόφαση μετά την τακτικό δικάσιμο, που έχει ορισθεί από το Πρωτοδικείο για τις 19 Μαΐου.
Εκεί μπορεί να αλλάξουν και οι αναλογίες στη διοικούσα επιτροπή της Ομοσπονδίας, καθώς αυτή τη στιγμή 8 άτομα προέρχονται από την μεριά της διοίκησης Τσαμεσίδη και εννέα από την αντιπολίτευση, η οποία ευελπιστεί να αυξήσει τη δύναμή της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν υπό τον Τραμπ και χωρίς τη Χεζμπολά να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός
- Κολομβία: Ο υποψήφιος της αριστεράς καταγγέλλει την «επέμβαση» του Τραμπ στα πολιτικά πράγματα της χώρας
- Ιράν: «Η επιχείρηση Επική Οργή τελείωσε», λέει ο Ρούμπιο
- Χιλή: Συγκρούσεις φοιτητών με την αστυνομία στο περιθώριο διαδήλωσης κατά της λιτότητας
- ΗΠΑ: Η Βουλή εγκρίνει κείμενο που διατάσσει να τερματιστεί ο πόλεμος κατά του Ιράν
- Ουκρανία: Ανοίγει ο δρόμος για την επανέναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ


