
Πωλητήριο στο Newsweek σκέφτεται να βάλει η Washington Post
Το ενδεχόμενο να πουλήσει το εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό περιοδικό Newsweek σκέφτεται η Washington Post στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται, επικαλούμενη τη κάμψη στις πωλήσεις και τα διαφημιστικά έσοδα.
Το ενδεχόμενο να πουλήσει το εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό περιοδικό Newsweek σκέφτεται η Washington Post στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται.
Λόγω της απωλειών που έχουν τα διαφημιστικά έσοδα του Newsweek, το «περιοδικό ίσως ταίριαζε καλύτερα αλλού», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, Ντόναλντ Γκράχαμ.
Η εταιρεία αναγκάστηκε να απολύσει το ένα τέταρτο του προσωπικού το 2009.
Το περιοδικό, που κυκλοφορεί από το 1933 και αγοράστηκε από την Washington Post to 1961, κάτω από τον ανταγωνισμό του Ίντερνετ έχει χάσει μέρος της κυκλοφορίας του
Για το 2009 η κυκλοφορία ήταν 2,3 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ ενώ το 2010 ίσως μειωθεί ακόμα περισσότερο, υπολείπεται όμως σημαντικά από αυτή του βασικού ανταγωνιστή, του Time.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Καθημερινό Ημερολόγιο Σούπερ Προσφορών* στην Betsson
- Γρηγόρης Λαμπράκης: Ο άξιος βαλκανιονίκης
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 77χρονη για τον θάνατο του συζύγου της – «Δεν τον σκότωσα»
- Αρνητικό και το ΝΣΚ στη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ανάπλαση της ΔΕΘ
- Ακατάλληλο μέχρι νεωτέρας για πόση το νερό της Λιβαδειάς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων
- Μπορεί να προσποιηθεί κανείς ότι είναι πλούσιος;
