Σε συμφωνία για το εμπόριο με την Αϊτή έφτασε η αμερικανική Βουλή
Σε συμφωνία κατέληξαν οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικανοί βουλευτές για το μεγαλύτερο άνοιγμα της αμερικανικής αγοράς στα προϊόντα από την Αϊτή, με στόχο να διευκολυνθεί η ανοικοδόμηση της χώρας μετά τον καταστροφικό σεισμό τον Ιανουάριο. Κίνητρα για επενδύσεις στη χώρα προβλέπουν επίσης τα μέτρα.
Σε συμφωνία κατέληξαν την Τετάρτηοι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικανοί βουλευτές για το μεγαλύτερο άνοιγμα της αμερικανικής αγοράς στα προϊόντα από την Αϊτή, με στόχο να διευκολυνθεί η ανοικοδόμηση της χώρας μετά τον καταστροφικό σεισμό τον Ιανουάριο.
Τα μέτρα θα αφορούν κυρίως το εμπόριο υφασμάτων και ρούχων από τη νησιωτική χώρα, αλλά περιλαμβάνουν και κίνητρα για επενδύσεις στην Αϊτή.
Οι πρωτοβουλίες «ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για δράση» μετά την καταστροφή, ανέφερε η αρμόδια Επιτροπή της αμερικανικής Βουλής.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας