
Σε 48ωρη απεργία, στις 4 και 5 Μαΐου, προχωρούν οι δάσκαλοι
Σαρανταοκτάωρη απεργία στις 4 και 5 Μαΐου και τετράωρες στάσεις εργασίας για τις 28, 29, 30 Απριλίου και 3 Μαΐου αποφάσισε το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ), που συνεδρίασε την Τρίτη.
Σαρανταοκτάωρη απεργία στις 4 και 5 Μαΐου και τετράωρες στάσεις εργασίας για τις 28, 29, 30 Απριλίου και 3 Μαΐου αποφάσισε το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) που συνεδρίασε την Τρίτη.
Το απόγευμα της 29ης Απριλίου διοργανώνεται πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή.
Όπως ανακοίνωσε το ΔΣ της ΔΟΕ, προσανατολίζεται σε νέα 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση τις ημέρες εισαγωγής και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας στην Ολομέλεια της Βουλής και σε συντονισμό -όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση- με το εργατικό κίνημα.
Μετά τις 7 Μαΐου θα γίνουν γενικές συνελεύσεις των κατά τόπους συλλόγων των δασκάλων, με στόχο την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ενώ στις 10 Μαΐου θα ληφθεί η τελική απόφαση από την γενική συνέλευση προέδρων.
Οι δάσκαλοι όπως τονίζουν στην ανακοίνωση, ζητούν την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έρχονται άλλες 200 κάμερες στους δρόμους της Αττικής – Ποιοι οδηγοί θα μπουν στο στόχαστρο
- LIVE: Άρης – ΟΦΗ
- LIVE: Βόλος – Λεβαδειακός
- Το Ιράν έστειλε την απάντησή του στην Ουάσιγκτον ενώ η εκεχειρία κρέμεται από μια κλωστή
- Άρης – ΟΦΗ: Οι 11άδες για το μεταξύ τους παιχνίδι
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Mπιορκ, γυναίκα σε ούρα και η Ελλάδα δραπέτης – «Κατάσταση πολιορκίας»
