Rock, indie folk με ηλεκτρονικές προσθήκες!
Ο Rous, ο πρώτος καλλιτέχνης που έγινε γνωστός μέσα από το Jumping Fish της Cosmote μετά την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου ξεκινά μαζί με την μπάντα του μια σειρά εμφανίσεων στο ΚΟΟ ΚΟΟ κάθε Παρασκευή του Μαΐου.
Εκτός από το « Εξαιρέσεις» που τόσο έχει αγαπηθεί, ο Rous θα παρουσιάσει και το υπόλοιπο υλικό του δίσκου, μιας ακουστικής κιθαριστικής rock υπόθεσης με κάποιες ηλεκτρονικές προσθήκες.
Ο, κατά κόσμον Γιώργος Γεωργιάδης, ενσωματώνει τις επιρροές του από το πάνθεον της rock (από Bob Dylan και Beatles μέχρι Radiohead και Beck) και την αγάπη του για την indie folk, κυρίως για τον Elliott Smith και τον Tim Buckley για να δημιουργήσει ένα προσωπικό είδος rock, ακατέργαστο, απέριττο και διαποτισμένο με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου, δημιουργικού νέου ανθρώπου.

Εναρξη: 22.30
Είσοδος: 12€ (με ποτό)