
«Αλωσε» τη Βέροια ο Δούκας, «σκούπισε» τον Θερμαϊκό ο ΠΑΟΚ
Το πιο σημαντικό διπλό για τη φετινή σεζόν κέρδισε ο Δούκας στη Βέροια, αφού επικρατώντας του Φιλίππου με 31-30 κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 χάντμπολ ανδρών. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ... σκούπισε τον ουραγό Θερμαϊκό 22-41, ενώ με νίκες έκλεισαν και η ΑΕΚ, τα Βριλήσσια, ο Αερωπός και ο Κύδων.
Το πιο σημαντικό διπλό για τη φετινή σεζόν κέρδισε ο Δούκας στη Βέροια, αφού επικρατώντας του Φιλίππου με 31-30 κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 χάντμπολ ανδρών. Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν πολύ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και με μια μεγάλη αντεπίθεση στο τέλος έκλεψαν τη νίκη μέσα από τα χέρια της μακεδονικής ομάδας.
Στα υπόλοιπα ματς, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ… σκούπισε τον ουραγό Θερμαϊκό 22-41, ενώ με νίκες έκλεισαν και η ΑΕΚ, τα Βριλήσσια, ο Αερωπός και ο Κύδων.
Tα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής
Φίλιππος Βερ.-ΑΣΕ Δούκα 30-31
Ζαφειράκης Νάουσας-ΑΕΚ 32-34
Πανελλήνιος-Βριλήσσια 24-28
Θερμαϊκός-ΠΑΟΚ 22-41
Αερωπός Εδεσσας-Διομήδης Αργους 24-21
ΓΑΣ Κιλκίς-Κύδων Χανίων 24-25
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 22 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 36
2. ΑΣΕ Δούκα 31
3. Φίλιππος Βέροιας 30
4. ΑΕΚ 30
——————————
5. Πανελλήνιος 21
6. Βριλήσσια 21
7. Ζαφειράκης Νάουσας 17
. Διομήδης Aργους 17
——————————
9. Αερωπός Έδεσσας 16
. Κύδων Χανίων 16
11. ΓΑΣ Κιλκίς 13
12. Θερμαϊκός 12
* Από τον Πανελλήνιο έχουν αφαιρεθεί 4 βαθμοί, επειδή δεν δήλωσε συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν υπό τον Τραμπ και χωρίς τη Χεζμπολά να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός
- Κολομβία: Ο υποψήφιος της αριστεράς καταγγέλλει την «επέμβαση» του Τραμπ στα πολιτικά πράγματα της χώρας
- Ιράν: «Η επιχείρηση Επική Οργή τελείωσε», λέει ο Ρούμπιο
- Χιλή: Συγκρούσεις φοιτητών με την αστυνομία στο περιθώριο διαδήλωσης κατά της λιτότητας
- ΗΠΑ: Η Βουλή εγκρίνει κείμενο που διατάσσει να τερματιστεί ο πόλεμος κατά του Ιράν
- Ουκρανία: Ανοίγει ο δρόμος για την επανέναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ


