
Βομβιστική επίθεση κατά αστυνομικού τμήματος στη Βόρεια Ιρλανδία
Βόμβα που ήταν τοποθετημένη σε αυτοκίνητο εξερράγη το βράδυ της Πέμπτης μπροστά από αστυνομικό τμήμα στο Νιουταουνχάμιλτον, στην κομητεία Ορμά της Βόρειας Ιρλανδίας, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία. Δύο άτομα τραυματίστηκαν, μικρές υλικές ζημιές.
Βόμβα που ήταν τοποθετημένη σε αυτοκίνητο εξερράγη το βράδυ της Πέμπτης μπροστά από αστυνομικό τμήμα στο Νιουταουνχάμιλτον, στην κομητεία Ορμά της Βόρειας Ιρλανδίας, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.
Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα και προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα κτίρια.
Μία ώρα πριν από την έκρηξη η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί ότι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο έξω από τον αστυνομικό σταθμό που δεν λειτουργεί σε συνεχή βάση.
Το BBC αναφέρει ακόμη ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί πριν την έκρηξη.
Στο ίδιο σημείο είχε εντοπιστεί και εξουδετερωθεί μερικές ημέρες νωρίτερα και άλλη βόμβα.
* Έκρηξη βόμβας συνέβη την Πέμπτη στο Κόλισλαντ της κομητείας Ταϊρόν προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρια Παπανικολάου: «H συμμετοχή μου στη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ ήταν εμπειρία»
- Γιάννης Παναγόπουλος: Η πρώτη του αντίδραση στην έφοδο του «ελληνικού FBI» στο σπίτι και το γραφείο του
- Σε ποιους διαιτητές ο Λανουά μοίρασε μπράβο (και για την αποβολή του Νίκολιτς) και ποιους έβγαλε στη σέντρα
- Υποκλοπές: Στις 16 Απριλίου η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επένδυσε σε εταιρεία του Ντέιβιντ Μπέκαμ
- Τι σημαίνει το πολωνικό «όχι» στην αποστολή Patriot στη Μέση Ανατολή

