Βομβιστική επίθεση κατά αστυνομικού τμήματος στη Βόρεια Ιρλανδία
Βόμβα που ήταν τοποθετημένη σε αυτοκίνητο εξερράγη το βράδυ της Πέμπτης μπροστά από αστυνομικό τμήμα στο Νιουταουνχάμιλτον, στην κομητεία Ορμά της Βόρειας Ιρλανδίας, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία. Δύο άτομα τραυματίστηκαν, μικρές υλικές ζημιές.
Βόμβα που ήταν τοποθετημένη σε αυτοκίνητο εξερράγη το βράδυ της Πέμπτης μπροστά από αστυνομικό τμήμα στο Νιουταουνχάμιλτον, στην κομητεία Ορμά της Βόρειας Ιρλανδίας, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.
Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα και προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα κτίρια.
Μία ώρα πριν από την έκρηξη η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί ότι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο έξω από τον αστυνομικό σταθμό που δεν λειτουργεί σε συνεχή βάση.
Το BBC αναφέρει ακόμη ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί πριν την έκρηξη.
Στο ίδιο σημείο είχε εντοπιστεί και εξουδετερωθεί μερικές ημέρες νωρίτερα και άλλη βόμβα.
* Έκρηξη βόμβας συνέβη την Πέμπτη στο Κόλισλαντ της κομητείας Ταϊρόν προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Ριζότο γλυκοπατάτας
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα

