
Στο τάι μπρέικ λύγισαν Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη στο βραζιλιάνικο όπεν
Την ήττα με 2-1 σετ (21-15, 17-21, 15-7) από το φινλανδικό δίδυμο των αδελφών Νίστρομ γνώρισαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, στον πρώτο επίσημο αγώνα τους στη Μπραζίλια για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο Παγκόσμιο σιρκουί του μπιτς βόλεϊ. Έτσι, οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες συνεχίζουν στο ταμπλό των ηττημένων και αργά το βράδυ της Τετάρτης θα αντιμετωπίσουν τις Ούρμπαν / Βιατρ από την Πολωνία.
Την ήττα με 2-1 σετ (21-15, 17-21, 15-7) από το φινλανδικό δίδυμο των αδελφών Νίστρομ γνώρισαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, στον πρώτο επίσημο αγώνα τους στη Μπραζίλια για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο Παγκόσμιο σιρκουί του μπιτς βόλεϊ.
Έτσι, οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες συνεχίζουν στο ταμπλό των ηττημένων και αργά το βράδυ της Τετάρτης θα αντιμετωπίσουν τις Ούρμπαν / Βιατρ από την Πολωνία (Νο23).
Βίκυ και Μαρία δεν μπόρεσαν να λυγίσουν τις αδερφές Έρικα και Εμιλία Νίστρομ, οι οποίες φέτος αγωνίστηκαν με την ομάδα του Απολλώνιου στην Α1 γυναικών του βόλεϊ.
Οι διεθνείς αθλήτριες ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα που κράτησε 61 λεπτά ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ και πλέον ποντάρουν στη δεύτερη ευκαιρία τους για να κατακτήσουν μια καλή θέση στην κατάταξη.
Τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής: 21-15, 17-21, 15-7
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν υπό τον Τραμπ και χωρίς τη Χεζμπολά να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός
- Κολομβία: Ο υποψήφιος της αριστεράς καταγγέλλει την «επέμβαση» του Τραμπ στα πολιτικά πράγματα της χώρας
- Ιράν: «Η επιχείρηση Επική Οργή τελείωσε», λέει ο Ρούμπιο
- Χιλή: Συγκρούσεις φοιτητών με την αστυνομία στο περιθώριο διαδήλωσης κατά της λιτότητας
- ΗΠΑ: Η Βουλή εγκρίνει κείμενο που διατάσσει να τερματιστεί ο πόλεμος κατά του Ιράν
- Ουκρανία: Ανοίγει ο δρόμος για την επανέναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ


