
Εντατικοί ρυθμοί για Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη στη Βραζιλία
Σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης έχουν πλέον μπει οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, οι οποίες προετοιμάζονται στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Tην προσεχή Τετάρτη (21 Απριλίου) θα ξεκινήσουν τις εφετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, μετέχοντας στο πρώτο τουρνουά της FIVB για το 2010.
Σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης έχουν πλέον μπει οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, οι οποίες προετοιμάζονται στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Στη διάρκεια της εβδομάδας οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έκαναν κοινή προπόνηση με δίδυμα από τη Βραζιλία, την Αυστρία και την Αγγλία, ενώ από σήμερα θα συμμετάσχουν σε ανεπίσημο τουρνουά με Ολλανδέζες, Ρωσίδες, Αυστριακές και Γερμανίδες αθλήτριες.
Τη Δευτέρα οι Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη θα μεταβούν στην πρωτεύουσα Μπραζίλια, όπου από την προσεχή Τετάρτη (21 Απριλίου) θα ξεκινήσουν τις εφετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, μετέχοντας στο πρώτο τουρνουά της FIVB για το 2010.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπρους Γουίλις: 41 εκατ. δολάρια πουλήθηκε η θρυλική έπαυλη που έζησε με την Έμα Χέμινγκ
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από 21χρονο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Γερμανία: Ένας νεκρός, τέσσερις σοβαρά τραυματίες από έκρηξη υπόγειας διάβασης
- Αργία Πρωτομαγιάς: Πότε μεταφέρεται – Τι ισχύει φέτος


