
Κλείνει εκ νέου από τη Δευτέρα η Εθνική Οδός στα Τέμπη
Διακόπτεται ξανά από τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Κοιλάδας των Τεμπών, προκειμένου να εκτελεστούν με ασφάλεια πρόσθετες εργασίες, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου τέσσερις εβδομάδες. Τα Τέμπη αναμένεται να παραμείνουν κλειστά μέχρι και τις 20 Μαΐου.
Διακόπτεται ξανά από τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Κοιλάδας των Τεμπών, προκειμένου να εκτελεστούν με ασφάλεια πρόσθετες εργασίες, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου τέσσερις εβδομάδες.
Οι εκτροπές της κυκλοφορίας προς τις παρακαμπτήριες διαδρομές θα εφαρμοστούν σταδιακά από τις 10 το πρωί. Οι οδηγοί παρακαλούνται να ακολουθήσουν τις υποδείξεις της Τροχαίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρισας, η Κοιλάδα των Τεμπών θα παραμείνει κλειστή μέχρι και τις 20 Μαΐου. Ωστόσο, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας, το διάστημα που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθούν οι εναπομείνασες παρεμβάσεις ανέρχεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.
Συγκεκριμένα, έχουν εντοπιστεί τρία σημεία-επιπλέον της μελέτης που υποχρεούται να εφαρμόσει βάσει της συμβατικής της υποχρέωσης η εταιρία-που έχουν ανάγκη παρεμβάσεων και εκεί θα επικεντρωθούν το διάστημα αυτό οι εργασίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί πετούν μαχητικά αεροσκάφη στον ουρανό της Αθήνας
- Premier League: Έχασε ευκαιρία να κλειδώσει την πεντάδα η Άστον Βίλα – Ισοπαλία στο «Σίτι Γκράουντ»
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (pic)
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ
- Συναυλία Metallica: Ο κιθαρίστας των Gojira με μπλούζα «Όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων»
- Το Ισραήλ απέλασε τους δύο ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla – Δεν απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος τους

