
Ζημιές σε γραφείο δικηγόρου που είχε υπογράψει την προσφυγή για τα θρησκευτικά σύμβολα
Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στο γραφείο του δικηγόρου και υποψήφιου των Οικολόγων Πρασίνων στην Κατερίνη Χρ.Ζουμπουλίδη. Ο ίδιος συνδέει το περιστατικό με το γεγονός ότι είχε υπογράψει την προσφυγή για το θέμα των θρησκευτικών συμβόλων στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στο γραφείο του δικηγόρου και υποψήφιου των Οικολόγων Πρασίνων στην Κατερίνη Χρ.Ζουμπουλίδη. Οι δράστες είχαν γράψει συνθήματα στους τοίχους κατά της ζωής του δικηγόρου.
Ο ίδιος συνδέει το περιστατικό με το γεγονός ότι είχε υπογράψει την προσφυγή για το θέμα των θρησκευτικών συμβόλων στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Σε ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι Πράσινοι καταδίκασαν το περαστικό, αλλά και κάθε μορφή βίας και εκφοβισμού:
«Υπερασπιζόμαστε τη δυνατότητα κάθε πολίτη να ασκεί ειρηνικά τα δικαιώματά του, ακόμη κι αν αυτό τον φέρνει σε αντιπαράθεση με παγιωμένες πρακτικές και αντιλήψεις.
» Θεωρούμε το συγκεκριμένο περιστατικό βίας στην Κατερίνη ιδιαίτερα ανησυχητικό και εκφράζουμε την ελπίδα να μη συνδέεται με μισαλλόδοξα κηρύγματα κύκλων που ταυτίζουν αυθαίρετα τη θρησκευτική πίστη με την έλλειψη ανοχής στο διαφορετικό.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους
- ΗΠΑ – Τουρκία: Πρωτοβουλία στο Κογκρέσο για να μπλοκαριστεί η πώληση κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά KAAN
- ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]
- «Βόμβα» από την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο: Σταματά από την Εθνική μετά το Μουντιάλ (vid)
- LIVE: Πορτογαλία – Κροατία
- Από το Λαύριο τα δρομολόγια της SEAJETS λόγω της απεργίας στη Ραφήνα

