Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Εκδόσεις Λυμπέρη ΑΕ ανακοίνωσε πως θεωρεί εύλογο το προσφερόμενο τίμημα ύψους 0,60 ευρώ για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας από τον κ. Αντώνιο Λυμπέρη.

Συγκεκριμένα, μετά την εξέταση όλων των συναφών στοιχείων το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, κατέληξε στην άποψη ότι:

Ο προτείνων διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία στη διοίκηση και διαχείριση των υποθέσεων της εταιρείας, κατά δε τα αναγραφόμενα στο πληροφοριακό δελτίο προτίθεται να εφαρμόσει επενδυτικά σχέδια που θα στηρίζονται στην επέκταση των εργασιών της Εταιρείας και στην εν γένει αποδοτικότερη υλοποίηση των ήδη διενεργηθεισών επενδύσεων.

Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα στους μετόχους της εταιρείας να πωλήσουν τις μετοχές τους, γεγονός που ενδεχομένως δεν θα ήταν άλλως εφικτό λόγω της χαμηλής διαπραγματευσιμότητος της μετοχής της εταιρείας,

Το προσφερόμενο από τονπ τίμημα γι α την απόκτηση, στα πλαίσια της δημοσίας προτάσεως, των μετοχών της εταιρείας, ύψους 0,60 ευρώ, εμπίπτει στο ορισθέν υπό του συμβούλου εύρος (ευλόγου) τιμής των μετοχών της εταιρείας.

Εισηγείται, κατόπιν τούτων, προς τους μετόχους της εταιρείας την αποδοχή της δημοσίας προτάσεως του προτείνοντος.
 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ