Εντείνουν τις πιέσεις για εκλογές στην Ταϊλάνδη οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές
Συνεχίζεται η ένταση στην Ταϊλάνδη, καθώς συμπλοκές έχουν ξεσπάσει μεταξύ αστυνομικών και αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην Μπανγκόκ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Έτοιμοι για επιθετικές κινήσεις δηλώνουν οι «διαδηλωτές με τις κόκκινες μπλούζες».
Ένταση ξανά στην Ταϊλάνδη, καθώς συμπλοκές έχουν ξεσπάσει μεταξύ περίπου 1.000 αστυνομικών και ισάριθμων αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην Μπανγκόκ.
Όπως αναφέρει το BBC, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες.
Οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές έχουν προγραμματίσει να κινηθούν από την πόλη προς 11 απαγορευμένες περιοχές και δηλώνουν έτοιμοι να προβούν σε επιθετικές κινήσεις.
Οι διαδηλωτές πέρασαν άλλη μία νύχτα στο κέντρο της πρωτεύουσας, παρά την απόφαση του δικαστηρίου που έδωσε το «πράσινο φως» στην κυβέρνηση να τους διαλύσει.
Εκατοντάδες αντικυβερνητικών διαδηλωτών εισέβαλαν, μάλιστα, τη Δευτέρα σε κτίριο όπου εδρεύει η Εκλογική Επιτροπή της Ταϊλάνδης. Κατέλαβαν, επίσης, το κεντρικό εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ σε μια προσπάθεια να πιέσουν τον πρωθυπουργό Αμπχισίτ Βετζατζίβα να διαλύσει το Κοινοβούλιο και να κηρύξει τη διεξαγωγή εκλογών.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας