Ένα κοριτσάκι 5,5 μηνών έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης, στο Αιγάλεω, όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο της ΕΘΕΛ. Η μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη.
Ένα κοριτσάκι 5,5 μηνών έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης, όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο της ΕΘΕΛ.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση της Ιεράς Οδού με την οδό Παπαναστασίου, .
Η μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη.
Εκτιμάται ότι είτε ότι το κοριτσάκι δεν ήταν δεμένο στο καρότσι του και έπεσε από αυτό, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το λεωφορείο, είτε το μωρό έπεσε από την αγκαλιά της μητέρας του.
Το μωρό διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής, πρώην Λοιμωδών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Αιγάλεω.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).