
Νεκρός 15χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας
Ένας έφηβος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε την Τρίτη από σφαίρες Ισραηλινών στρατιωτών στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, σύμφωνα με παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.
Ένας έφηβος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε την Τρίτη από σφαίρες Ισραηλινών στρατιωτών στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, σύμφωνα με παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.
Ο Μοχάμεντ Ζέιντ αλ-Φερμάουι, 15 ετών, έχασε τη ζωή του από ισραηλινά πυρά, την ώρα που πλησίαζε το φράκτη ασφαλείας, κοντά στο εγκαταλειμμένο αεροδρόμιο της Γάζας, ανατολικά της πόλης Ράφα, δήλωσε ο Μοαουίγια Χασάνεϊν, επικεφαλής των παλαιστινιακών υπηρεσιών πρώτων βοηθειών στη Γάζα.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο νεαρός δεν μπορούσε να δεχθεί ιατρική βοήθεια, καθώς εκείνη την ώρα διεξάγονταν συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.
Ο στρατός του Ισραήλ δεν έχει κάνει προς το παρόν κανένα σχόλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
