
Mετά το Πάσχα η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης για τους ημιυπαίθριους
Τη νέα ρύθμιση της κυβέρνησης για το θέμα των ημιυπαίθριων χώρων αναμένεται να ανακοινώσει μετά το Πάσχα η αρμόδια υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρύθμιση θα αφορά όσους χώρους βρίσκονται μέσα στο περίγραμμα των νόμιμων κτιρίων, οι οποίοι θα εξαιρούνται από την κατεδάφιση.
Τη νέα ρύθμιση της κυβέρνησης για το θέμα των ημιυπαίθριων χώρων αναμένεται να ανακοινώσει μετά το Πάσχα η αρμόδια υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος της Μ.Τρίτης, η ρύθμιση θα αφορά όσους χώρους βρίσκονται μέσα στο περίγραμμα των νόμιμων κτιρίων, οι οποίοι θα εξαιρούνται από την κατεδάφιση.
Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές του 2010 έχουν «παγώσει» οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τακτοποίηση των ημιυπαίθριων σύμφωνα με τη ρύθμιση Σουφλιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας το Σάββατο
- Ο Κόλμαν Ντομίνγκο δεν θεωρεί ότι το «Michael» αποκρύπτει την αλήθεια
- Πως το παρελθόν επηρεάζει τις σχέσεις μας
- Ο Μπίλι Πόρτερ έχει να λάβει πρόσκληση για το Met Gala από το 2019
- Ρωσία: Οι ΗΠΑ έχουν απορρίψει το διεθνές δίκαιο, ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντά τους, δηλώνει ο Λαβρόφ
- Μέση Ανατολή: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που είχε φυλακιστεί στο Κουβέιτ επειδή κάλυπε τον πόλεμο

