Έναντι συνδρομής η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των Times και Sunday Times
Συνδρομητική γίνεται από τον Ιούνιο η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των βρετανικών Times και Sunday Times, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος News International (NI). Επίσης, τον Μάιο ο ηλεκτρονικός κόμβος Times Online θα αντικατασταθεί από δύο ξεχωριστά sites για κάθε έκδοση.
Συνδρομητική γίνεται από τον Ιούνιο η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των βρετανικών Times και Sunday Times, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος News International (NI) του Ρούπερτ Μέρντοχ.
Ο όμιλος αποφάσισε επίσης να δημιουργήσει δύο διαφορετικά portal για κάθε εφημερίδα, αντικαθιστώντας από τον Μάιο τον ενιαίο κόμβο Times Online.
Η ημερήσια συνδρομή θα ανέρχεται σε μία λίρα Αγγλίας, ενώ πιο συμφέρουσα θα είναι η εβδομαδιαία συνδρομή, ύψους 2 λιρών Αγγλίας. Καταβάλλοντας το παραπάνω τίμημα, οι συνδρομητές θα αποκτούν πρόσβαση και στις δύο ηλεκτρονικές εκδόσεις.
Σύμφωνα με το BBC, η κίνηση του ομίλου ΝΙ ανοίγει νέο μέτωπο στη μάχη της αναγνωσιμότητας των ηλεκτρονικών εφημερίδων και τα αποτελέσματα θα παρακολουθούνται στενά από την αγορά.
Δεδομένης της αυξανόμενης πτώσης των κερδών των εφημερίδων, τα εκδοτικά συγκροτήματα αναζητούν τρόπους ώστε να αυξήσουν τα έσοδα από τις ηλεκτρονικές εκδόσεις.
Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο του ομίλου Ρεμπέκα Μπρουκς, σε συνδρομητικά θα μετατραπούν μακροπρόθεσμα και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων Sun και News of the World.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας