
Αιφνιδιαστική επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρίγκιπας Κάρολος στο Αφγανιστάν
Τα βρετανικά στρατεύματα επισκέφθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος, σε αιφνιδιαστική του επίσκεψη στο Αφγανιστάν. Θυμήθηκε, μάλιστα, την εποχή που ο γιος του Χάρι υπηρέτησε στο νότιο τμήμα της χώρας.
Τα βρετανικά στρατεύματα επισκέφθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος, σε αιφνιδιαστική του επίσκεψη στο Αφγανιστάν. Θυμήθηκε, μάλιστα, την εποχή που ο γιος του Χάρι υπηρέτησε στο νότιο τμήμα της χώρας.
Ο πρίγκιπας Κάρολος, φορώντας στρατιωτική περιβολή, επισκέφθηκε τις βρετανικές δυνάμεις στην επαρχία Χελμάντ και σε άλλα σημεία του Αφγανιστάν. Προσπάθησε να δώσει κουράγιο στους Βρετανούς στρατιώτες και άκουσε τις ανησυχίες των κατοίκων για τα ζητήματα ασφαλείας.
Τόνισε ότι ο ίδιος ως γονιός ανησυχούσε πάρα πολύ το διάστημα που ο πρίγκιπας Χάρι υπηρετούσε στο Αφγανιστάν.
Δήλωσε ότι οι στρατιώτες έχουν το μυαλό τους απασχολημένο στη μάχη, αλλά για τους συγγενείς που μένουν πίσω η κατάσταση είναι «τρομακτική».
Η παρουσία του πρίγκιπα Χάρι στην πρώτη γραμμή του μετώπου διήρκεσε μόλις δέκα εβδομάδες, μέχρι την αποκάλυψη ότι υπηρετούσε μυστικά στη ζώνη επιχειρήσεων, οπότε μεταφέρθηκε άρον-άρον στη Βρετανία.
Από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος στο Αφγανιστάν έχουν σκοτωθεί 276 Βρετανοί στρατιώτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Γιορτή σήμερα 4 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]

