
Στον πετρελαϊκό όμιλο Taci Oil περνά ο αλβανικός τηλεοπτικός σταθμός Alsat
Ο αλβανικός τηλεοπτικός σταθμός Alsat θα ανήκει πλέον στον πετρελαϊκό όμιλο Taci Oil και γενικός διευθυντής του καναλιού θα είναι ο πρόεδρος του ομίλου, Ρεζάρτ Τάτσι, ο οποίος σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο διατηρεί καλές σχέσεις με την κυβέρνηση Μπερίσα.
Στον πετρελαϊκό όμιλο Taci Oil θα ανήκει πλέον ο αλβανικός τηλεοπτικός σταθμός Alsat και γενικός διευθυντής του καναλιού θα είναι ο πρόεδρος του ομίλου, Ρεζάρτ Τάτσι.
Μιλώντας ο ίδιος ο κ.Τάτσι στο κανάλι, το οποίο λειτουργεί από το 2003 και έχει έτοιμη τηλεοπτική δομή, αναφέρθηκε σε μερικά από τα μελλοντικά του σχέδια, που είναι μεταξύ άλλωνεμπλουτισμός του προγράμματος, νέες επενδύσεις και νέος τεχνολογικός εξοπλισμός.
«Το κανάλι από καιρό ήταν στην προσοχή του ομίλου, όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά και για την επέκταση και τη στρατηγική του θέση σε όλον σχεδόν τον αλβανόφωνο χώρο, επέκταση και θέση οι οποίες ταυτίζονται πλήρως με τα συμφέροντα και τη στρατηγική ανάπτυξης του ίδιου του ομίλου μας», δήλωσε ο Ρεζάρτ Τάτσι.
Τα σχετικά ρεπορτάζ στις σελίδες του αλβανικού Τύπου αναφέρονται εκτενώς και στις καλές σχέσεις που διατηρεί ο Αλβανός επιχειρηματίας με την κυβέρνηση Μπερίσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
