Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Εκρηκτικά βρέθηκαν σε ινδικό αεροσκάφος μετά την προσγείωσή του στην επαρχία Κεράλα

Εκρηκτικά βρέθηκαν σε ινδικό αεροσκάφος μετά την προσγείωσή του στην επαρχία Κεράλα

Εκρηκτικό υλικό βρέθηκε σε επιβατικό αεροσκάφος μετά την προσγείωσή του σε πόλη της επαρχίας Κεράλα στη νότια Ινδία, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο από την αρχή εάν τα εκρηκτικά ήταν προγραμματισμένο να εκραγούν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ειδικοί αναλυτές ελέγχουν ένα δέμα που βρέθηκε σε μια τσάντα μέσα στο αεροσκάφος.

2

Εκρηκτικό υλικό βρέθηκε σε ένα επιβατικό αεροσκάφος μετά την προσγείωσή του σε πόλη της επαρχίας Κεράλα στη νότια Ινδία, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο από την αρχή εάν τα εκρηκτικά ήταν προγραμματισμένο να εκραγούν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ειδικοί αναλυτές ελέγχουν ένα δέμα που βρέθηκε σε μία τσάντα μέσα στο αεροσκάφος μετά την αποβίβαση όλων των επιβατών, δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης, Ατζίθ Κουμάρ.

Ο Κουμάρ δήλωσε ότι τα εκρηκτικά μάλλον τοποθετήθηκαν στο αεροπλάνο μετά την προσγείωσή του.

«Η αστυνομία θα ερευνήσει εάν το εκρηκτικό υλικό τοποθετήθηκε στο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Θιρουβανανθαπουράμ», πρόσθεσε.

Το αεροπλάνο μεταφέρθηκε σε μια απομονωμένη περιοχή του αεροδρομίου της Θιρουβανανθαπουράμ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο