
Ο 22ος αγώνας ήταν ο… φαρμακερός για τη Σιένα του Νίκου Ζήση
Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Σιένα στο ιταλικό πρωτάθλημα έπειτα από 22 ολόκληρους αγώνες! Η παρέα του Νίκου Ζήση στραβοπάτησε στην έδρας της Λοτομάτικα Ρόμα από την οποία έχασε με 85-93.
2
Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Σιένα στο ιταλικό πρωτάθλημα έπειτα από 22 ολόκληρους αγώνες! Η παρέα του Νίκου Ζήση στραβοπάτησε στην έδρας της Λοτομάτικα Ρόμα από την οποία έχασε με 85-93.
Ο Έλληνας άσος είχε μόλις δύο πόντους, αλλά μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ. Καλύτερα πήγαν τα πράγματα για τον Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους στη νίκη της Μοντεγκρανάρο επί της Σκαβολίνι με 93-85, ενώ ο Ντούσαν Σάκοτα από πλευράς ηττημένων σκόραρε 12 πόντους.
Η 22η αγωνιστική
Kρεμόνα-Καζέρτα 85-87
Νάπολι-Φεράρα 50-176
Μπιέλα-Καντού 75-86
Αρμάνι Τζινς Μιλάνο-Τέραμο 78-56
Βαρέζε-Μπενετόν Τρεβίζο 90-82
Λοτομάτικα Ρόμα-Σιένα 93-85
Σκαβολίνι-Μοντεγκρανάρο 89-93
Αβελίνο-Βίρτους Μπολόνια 21:30
Η βαθμολογία:
Σιένα 42, Μοντεγκρανάρο 30, Καζέρτα 30, Αρμάνι Μιλάνο 28, Καντού 26, Βίρτους 26, Αβελίνο 24, Ρόμα 24, Μπενετόν 20, Τεράμο 18, Βαρέζε 18, Μπιέλα 18, Βάνολι 16, Σκαβολίνι 14, Φεράρα 14, Νάπολι -8.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Νέες ταινίες: Ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος κόντρα στον Μάικλ Τζάκσον
- Επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι, πότε θα γίνουν οι πληρωμές
- Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι για την επόμενη μέρα χωρίς τον Μέσι
- Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Συγκρούστηκε μηχανάκι με ασθενοφόρο – Νεκρός 17χρονος
- Συνταγή: Κέικ λεμόνι με blueberries
- Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω τεχνικών εργασιών και