Αρνούνται να διαπραγματευτούν με την κυβέρνηση οι διαδηλωτές στην Ταϊλάνδη
«Όχι» στην πρόταση της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για διαπραγματεύσεις είπαν οι οπαδοί του εξόριστου τέως πρωθυπουργού Τακσίν Σιναουάτρα, που διαδηλώνουν στην Μπανγκόκ κατά του σημερινού καθεστώτος. Οι διαδηλωτές ζητούν πρώτα να διαλυθεί η Βουλή και όλα τα κόμματα να σεβαστούν τα αποτελέσματα των εκλογών.
«Όχι» στην πρόταση της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για διαπραγματεύσεις είπαν οι οπαδοί του εξόριστου τέως πρωθυπουργού Τακσίν Σιναουάτρα, που διαδηλώνουν στην Μπανγκόκ κατά του σημερινού καθεστώτος της χώρας.
Οι διαδηλωτές αρνούνται να διαπραγματευτούν αν πρώτα ο πρωθυπουργός δεν διαλύσει τη Βουλή και όλα τα κόμματα υπογράψουν έγγραφο που θα τονίζει ότι θα σεβαστούν τα αποτελέσματα των εκλογών, σύμφωνα με έναν από τους ηγέτες του κινήματος Τζατουπόρν Προμπάν.
Την Πέμπτη, 18.000 αντικυβερνητικοί διαδηλωτές, με τα χαρακτηριστικά κόκκινα πουκάμισα, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης, ζητώντας πρόωρες εκλογές, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία ήταν πολύ λιγότεροι από τις προηγούμενες ημέρες.
Ο πρωθυπουργός Αμπισίτ Βιτζατζίβα ζήτησε από τους διαδηλωτές να διαλυθούν και αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι επικρατεί «κλίμα εκφοβισμού» στην πρωτεύουσα από την Κυριακή.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας