
Μετά το Πάσχα θα καταθέσουν στην Εξεταστική ο Εφραίμ και ο Αρσένιος
Ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση του Βατοπαιδίου θα κληθούν μετά το Πάσχα να καταθέσουν ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος, όπως αποφάσισε η Επιτροπή.
2
Ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση του Βατοπαιδίου θα κληθούν μετά το Πάσχα να καταθέσουν ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος, όπως αποφάσισε η Επιτροπή.
Οι Εφραίμ και Αρσένιος απέστειλαν επιστολή προς τον πρόεδρο της Επιτροπής με την οποία εκφράζουν την επιθυμία τους να καταθέσουν ενώπιον της Εξεταστικής.
Κατά την προηγούμενη Εξεταστική Επιτροπή, οι δύο βατοπαιδινοί μοναχοί, είχαν ζητήσει την παρουσία των συνηγόρων τους προκειμένου να καταθέσουν, ειδάλλως να καταθέσουν υπομνήματα, όπως τελικώς και έπραξαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νιγηρία: Φόβοι για δεκάδες ψαράδες νεκρούς σε αντιτζιχαντιστικούς βομβαρδισμούς του Τσαντ
- Χανταϊός: Βίντεο από τη μεταφορά του έλληνα επιβάτη του κρουαζιερόπλοιου στο νοσοκομείο Αττικόν
- Λίβανος: Αλλους δύο διασώστες σκότωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις -108 συνολικά από τη 2η Μαρτίου
- Ιράν: Αλλες «δύο εβδομάδες» χρειάζονται οι ΗΠΑ για να πλήξουν όλους τους στόχους τους, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 344 παιδιά πέθαναν από τον Μάρτιο εξαιτίας επιδημίας ιλαράς
- Κολομβία: 4 εργαζόμενοι νεκροί εξαιτίας έκρηξης σε στοά ανθρακωρυχείου βάθους 500 μέτρων