Τρεις αποτυχημένες η Κυριακοπούλου, εκτός μεταλλίων ο Ιωάννου
Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Νικόλ Κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ. Η ελληνίδα επικοντρίστρια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.30μ. και αποχαιρέτησε γρήγορα τον τελικό του αγωνίσματος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Κυριάκος Ιωάννου δεν κατάφερε αυτή τη φορά να πλασαριστεί στα μετάλλια μένοντας στα 2.28μ.
Αγχωμένη και μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Νικόλ Κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ. Η ελληνίδα επικοντρίστρια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.30μ. και αποχαιρέτησε γρήγορα τον τελικό του αγωνίσματος.
Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή επικοντίστρια είχε προκριθεί στον τελικό με άλμα στα 4.45μ., αλλά φαίνεται ότι σήμερα (14/3) έπαθε μπλακ άουτ και δεν μπόρεσε να φτάσει τα συνηθισμένα στάνταρ της. Η Κυριακοπούλου είναι και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ κλειστού (4.50μ.).
Εκτός μεταλλίων ο Ιωάννου
Ο Κυριάκος Ιωάννου δεν κατάφερε αυτή τη φορά να πλασαριστεί στα μετάλλια σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο κύπριος άλτης έμεινε στα 2.28μ., παρά το γεγονός ότι στάθηκε άτυχος στην τρίτη του προσπάθεια να περάσει τα 2.31μ.
Ο Ιωάννου άρχισε… μουδιασμένα τον αγώνα έχοντας δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 2.20μ., αλλά στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τα 2.24μ. και 2.28μ. Στη συνέχεια προσπάθησε να περάσει τα 2.31μ., χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Στην τρίτη και τελευταία προσπάθειά του στο συγκεκριμένο ύψος παρά το γεγονός ότι έκανε καλό άλμα έριξε τον πήχη στο κατέβασμα και έμεινε εκτός βάθρου.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.