
«Ανάσα» για την Καλαμαριά ύστερα από τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού
Εξακολουθεί να ελπίζει για τη σωτηρία του ο Απόλλων Καλαμαριάς, αφού για την 22η αγωνιστική επικράτησε του Παναθηναϊκού με 69-64. Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του Παλαιού Φαλήρου στη Γλυφάδα με 67-63, ενώ ο Απόλλων Πτολεμαΐδας πέρασε με 72-68 από τη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στη ΦΕΑ.
2
Εξακολουθεί να ελπίζει για τη σωτηρία του ο Απόλλων Καλαμαριάς, αφού για την 22η αγωνιστική επικράτησε του Παναθηναϊκού με 69-64.
Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του Παλαιού Φαλήρου στη Γλυφάδα με 67-63, ενώ ο Απόλλων Πτολεμαΐδας πέρασε με 72-68 από τη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στη ΦΕΑ.
Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας του Αθηναϊκού με τον ΔΑΣΑΛ στα Άνω Λιόσια αναβλήθηκε για να εξυπηρετηθούν οι πρωταθλήτριες στην προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Eurocup κόντρα στη Ντιναμό Κουρσκ.
Aναλυτικά τα αποτελέσματα:
Π. Φάληρο-Πανιώνιος 63-67
Απόλλων Καλ.-Παναθηναϊκός 69-64
ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-Απόλλων Πτ. 68-72
Eσπερίδες-Ολυμπιακός Β. 80-50
Ολυμπιάδα Λ.-Χανιά 20-0 α.α.
ΔΑΣΑΛ-Αθηναϊκός αναβλήθηκε
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Ομοβροντία δασμών από σήμερα Παρασκευή σε βάρος 60 χωρών και της ΕΕ
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο


