Παρέμβαση εισαγγελέα για την κλειστή επί επτά μέρες Πανεπιστημίου
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η κλειστή εδώ και επτά μέρες οδός Πανεπιστημίου από τους εργαζόμενους της πρώην Ολυμπιακής. Ο κ. Σακελάκος ζητά να διερευνηθεί κατά πόσο διαπράττονται αδικήματα, όπως η παρακώλυση συγκοινωνιών και εφόσον διαπιστωθεί κάτι τέτοιο να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η κλειστή εδώ και επτά μέρες οδός Πανεπιστημίου από τους εργαζόμενους της πρώην Ολυμπιακής.
Ο κ. Σακελάκος ζητά από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση να διερευνηθεί κατά πόσο διαπράττονται αδικήματα, όπως η παρακώλυση συγκοινωνιών και εφόσον διαπιστωθεί κάτι τέτοιο να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).