Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε αεροσκάφος της Olympic Air
Περιπέτεια για τους επιβάτες του αεροσκάφους της Olympic Air που θα εκτελούσε την πτήση 572 προς Μυτιλήνη, καθώς παρέμεινε καθηλωμένο επί περισσότερες από δύο ώρες στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος», έπειτα από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα.
Περιπέτεια για τους επιβάτες τουαεροσκάφους της Olympic Air που θα εκτελούσε την πτήση 572 προς Μυτιλήνη, καθώς παρέμεινε καθηλωμένο επί περισσότερες από δύο ώρεςστο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος», έπειτα από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα.
Όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν από την απογείωση του αεροσκάφους, μία γυναίκα τηλεφώνησε σεεφημερίδα, αναφέροντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα, που τελικάαποδείχθηκε φάρσα.
Οι επιβάτεςαποβιβάστηκαν και διενεργήθηκαν έρευνες στουςχώρους του αεροσκάφους. Τελικά δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο και το αεροπλάνο απογειώθηκε για τον προορισμό του.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.