Πυρκαγιά σε ηλεκτρικό σταθμό στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης
Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, το μεγαλύτερο της Τουρκίας. Οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο συνεχίστηκαν κανονικά.
2
Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, το μεγαλύτερο της Τουρκίας.
Τα αίτια της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε περίπου στις 22:00, παραμένουν άγνωστα και αναμένεται το πόρισμα των αρμόδιων αρχών για να διευκρινιστούν.Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με περίπου 20 οχήματα.
Δεν αναφέρθηκαν τραυματίες εξαιτίας της πυρκαγιάς, ούτε σημειώθηκαν καθυστερήσεις στις πτήσεις. Καταστράφηκε ωστόσο ολοσχερώς ο σταθμός που λειτουργούσε με φυσικό αέριο και τροφοδοτούσε με ηλεκτρική ενέργεια τμήμα του τερματικού σταθμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ενδεκάδες του ΗΠΑ – Βέλγιο: Κανονικά βασικός ο Μπαλογκάν…
- Μακρόν – Συρία: Ο πρώην… τζιχαντιστής πρόεδρος αλ Σάρα χαιρετίζει τον «πολύ εποικοδομητικό» ρόλο της Γαλλίας
- «Κογκρέσο-ζόμπι» φοβούνται οι Ρεπουμπλικάνοι
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δύο μεγάλα δώρα στον Σουλτάνο
- Ο πόλεμος των… νυφικών – Dior εναντίον Chanel
- Τέλος εποχής για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Το τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο

