Οι εταιρείες Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ και Commercial Value ανακοίνωσαν πως δεν θα συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Aspis Bank και έδωσαν εντολές πωλήσεως των δικαιωμάτων προτιμήσεως που διαθέτουν, γεγονός που επιτρέπει στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να αποκτήσει μέρος της συμμετοχής τους.

Η Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ διαθέτει συνολικά 5.824.551 μετοχές και 3.629.325 μετοχές μέσω του εσωτερικού μεταβλητού κεφαλαίου Aspis Bond, η εταιρεία Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ διαθέτει 3.173.154 μετοχές και η εταιρεία Commercial Value, που διαθέτει συνολικά 22.216.763 μετοχές.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις 10 Φεβρουαρίου το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προτίθεται να μετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της Aspis bank με στόχο να αποκτήσει ποσοστό μικρότερο του 33%.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ