
Το μεγάλο «αφεντικό» των Σάρλοτ Μπόμπκατς έγινε ο Μάικλ Τζόρνταν
Τους Σάρλοτ Μπόμπκατς αγόρασε εξ ολοκλήρου ο Μάικλ Τζόρνταν, καθώς μέχρι πρότινος ο απόλυτος σταρ όλων των εποχών του ΝΒΑ, ήταν συνιδιοκτήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Air» κατέβαλε ένα ποσό ύψους 175 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θεωρείται πάραυτα αρκετά χαμηλό, τηρουμένων των αναλογιών.
2
Τους Σάρλοτ Μπόμπκατς αγόρασε εξ ολοκλήρου ο Μάικλ Τζόρνταν, καθώς μέχρι πρότινος ο απόλυτος σταρ όλων των εποχών του ΝΒΑ, ήταν συνιδιοκτήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Air» κατέβαλε ένα ποσό ύψους 175 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θεωρείται πάραυτα αρκετά χαμηλό, τηρουμένων των αναλογιών.
Είναι ενδεικτικό δε πως το πρώην μεγάλο αφεντικό των Μπόμπκατς, Ρόμπερτ Τζόνσον είχε δαπανήσει 300 εκατομμύρια δολάρια!
Για να φτάσει ο Air πάντως να αγοράσει την ομάδα χρειάστηκε να επικρατήσει του έτερου ενδιαφερόμενου, Τζορτζ Πόστολος. Όπως και να έχει ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς επιστρέφει εκ νέου ενεργά στο ΝΒΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης
- Αδέλφια Κάσιο κατά Μάικλ Τζάκσον: Μας εκπαίδευσε να τον υπερασπιζόμαστε, ενώ μας κακοποιούσε
- Η ώρα της στέψης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 9ο τρόπαιο ο ΠΑΟΚ, θέλει να γράψει ιστορία ο ΟΦΗ
- Πεθαίνει η 4αδα που θα ισορροπούσε την κινεζική επιρροή στην Ασία – Υπεύθυνος ο Τραμπ
- Ευρώπη: Ποιες χώρες έχουν δει τις μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων

