
Μνημόνιο συνεργασίας με το Σύνδεσμο Franchise Ελλάδος υπέγραψε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Μνημόνιο συνεργασίας με το Σύνδεσμο Franchise Ελλάδος υπέγραψε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με σκοπό να ενισχυθεί η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων που αναπτύσσονται με την μέθοδο της Δικαιόχρησης (franchising), δίνοντας στα μέλη του Συνδέσμου την δυνατότητα της επικοινωνίας με τις κατάλληλες επαφές σε διάφορες χώρες, για την ανάπτυξη σε αυτές των ελληνικών franchise concepts.Σύμφωνα με […]
Μνημόνιο συνεργασίας με το Σύνδεσμο Franchise Ελλάδος υπέγραψε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με σκοπό να ενισχυθεί η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων που αναπτύσσονται με την μέθοδο της Δικαιόχρησης (franchising), δίνοντας στα μέλη του Συνδέσμου την δυνατότητα της επικοινωνίας με τις κατάλληλες επαφές σε διάφορες χώρες, για την ανάπτυξη σε αυτές των ελληνικών franchise concepts.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το μνημόνιο υπογράφτηκε στην έδρα του Ελληνο-αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου μεταξύ του Προέδρου του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννο Γραμματίδη και του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, κ. Ιωάννη Ηλιάδη παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Ηλία Σπυρτούνια και του Γενικού Διευθυντή του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος κ. Σωτήρη Γιαννακάκη.
Μέσα από το μνημόνιο προβλέπεται η συμμετοχή και συνεργασία των μελών του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, στις δράσεις του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, όπως στην οργάνωση κλαδικών και μεικτών επιχειρηματικών αποστολών στις ΗΠΑ, στη συμμετοχή Ελληνικών επιχειρήσεων σε κλαδικές ή / και γενικές εκθέσεις προϊόντων και υπηρεσιών στις ΗΠΑ με σκοπό την προώθησή τους στη μεγάλη Αμερικανική αγορά, στην οργάνωση ημερίδων, συνεδρίων και άλλων συναντήσεων στις ΗΠΑ με σκοπό την προβολή των δυνατοτήτων της Ελληνικής οικονομίας και της ελκυστικότητας της Ελλάδας ως χώρας υποδοχής ξένων επενδύσεων, καθώς και στην οργάνωση συναντήσεων με εξέχουσες και διεθνείς προσωπικότητες στις ΗΠΑ περιλαμβανομένων και Ελληνικών ομογενειακών παραγόντων.
Τα δύο μέρη συμφώνησαν να συνεργάζονται από κοινού για την οργάνωση τέτοιων δραστηριοτήτων, για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων-μελών του ΣFE.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Συνελήφθη και η σύζυγος του 54χρονου για συνέργεια στη δολοφονία του 20χρονου – Το τροχαίο και η ενέδρα θανάτου
- Η οικονομία είναι η πραγματική αχίλλειος πτέρνα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη
- Η εμφάνιση της Σάρα Πόλσον στο Met Gala θέλησε να χλευάσει τον ακραίο πλούτο – Πέτυχε το αντίθετο
- Brain regain: Φορο-μπόνους για επιστήμονες που επιστρέφουν Ελλάδα – Η διαδικασία
- Ο Λανουά γλιτώνει την απολογία – Σκοτάδι και χάος στη διαιτησία
- Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον Κηφισό – ΄Ενας τραυματίας
- Η Κρήτη ανεβαίνει στην Αθήνα: 100 χρόνια από τη γέννηση του Κώστα Μουντάκη
- Άνδρος: Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο – Σώοι και οι 9 ναυτικοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442