
Συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Δημήτρη Χριστόφια
Συνάντηση μιας ώρας είχε η Ντόρα Μπακογιάννη με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια με θέμα το Κυπριακό. Η προσπάθεια συνεχίζεται και ο καθένας ό,τι μπορεί να προσφέρει, θα το προσφέρει, είπε η κα Μπακογιάννη.
2
Συνάντηση μιας ώρας είχε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.
Σε δήλωσή της μετά τη συνάντηση η κα Μπακογιάννη ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον πρόεδρο Χριστόφια για την παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.
«Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος και όλος ο ελληνικός λαός στηρίζει την Κύπρο με στόχο να βρεθεί μια δίκαιη, βιώσιμη λύση», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.
Υπέδειξε ότι η λύση πρέπει να είναι σύμφωνη με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και βεβαίως συμβατή με τις ανάγκες του ευρωπαϊκού κεκτημένου.
Η προσπάθεια συνεχίζεται και ο καθένας ό,τι μπορεί να προσφέρει, θα το προσφέρει, κατέληξε η κα Μπακογιάννη.
H επίσκεψη της κας Μπακογιάννη στην Κύπρο, μια μόλις εβδομάδα μετά την επίσημη επίσκεψη του κ. Αντώνη Σαμαρά για συναντήσεις με την κυπριακή πολιτική ηγεσία, προκάλεσε δυσφορία στη Ρηγίλλης.
Κύκλοι της ΝΔ εξέφραζαν την ενόχλησή τους όχι μονό γιατί η επίσκεψη της κας Μπακογιάννη στη Λευκωσία επιχειρείται να μπει σε «σύγκριση» με το πρόσφατο ταξίδι του κ. Σαμαρά, αλλά και κυρίως γιατί η κα Μπακογιάννη προχωρεί σε μια κίνηση με «διπλωματικά χαρακτηριστικά» χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συνεννόηση τόσο με τον πρόεδρο του κόμματος όσο και με τον αρμόδιο τομεάρχη Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Αφορμή για το διήμερο ταξίδι της κ. Μπακογιάννη στάθηκε μία πρόσκληση της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), αδελφού κόμματος της ΝΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ποιοι κλάδοι μπαίνουν στο στόχαστρο της Επιθεώρησης Εργασίας – Τα πρόστιμα στους παραβάτες
- «Η Γιουβέντους δίνει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Λεβαντόφσκι»
- Ηλεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε με πατίνι
- «Η Κυρά της Ρω»: Τρεις τελευταίες παραστάσεις στο θέατρο Φιλίπ
- Η Βόρεια Εύβοια απλώνει θαλάσσιο τείχος μήκους 10 χιλιομέτρων για τις μωβ μέδουσες – Αναμένεται έξαρση
- Προεδρία από χρυσάφι – Ο Λευκός Οίκος επί Ντόναλντ Τραμπ ως… μπίζνα


