Πλησίασε στην κορυφή ο Φίλιππος, ήττα του ΠΑΟΚ στο Champions League
Ο Φίλιππος Βέροιας έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Κότσιφα επικράτησε του Πανελληνίου 27-25 στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ ανδρών. Για το Champions League, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 34-23 από την Κοστάντζα στη Ρουμανία.
Ο Φίλιππος Βέροιας έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Κότσιφα επικράτησε του Πανελληνίου 27-25 στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ ανδρών.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά ο Φίλιππος με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο πήρε προβάδισμα πέντε τερμάτων, αλλά ο Πανελλήνιος δεν τα έβαλε κάτω και ισοφάρισε.
Στα τελευταία λεπτά ο Φίλιππος σκόραρε με τους Γιούπη και Ντομπρόκοβιτς, αλλά ο Πανελλήνιος δεν κατάφερε να απαντήσει και ηττήθηκε φυσιολογικά…
Τα δεκάλεπτα: 4-4, 7-8, 13-13, 20-15, 23-21, 27-25
Στον προτελευταίο αγώνα του στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ του χάντμπολ ανδρών, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 34-23 (ημίχρονο 14-9) από την Κοστάντζα στη Ρουμανία, στο πλαίσιο της 9ης ημέρας του Α ομίλου.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά από τους «16» της διοργάνωσης, μετρώντας μέχρι τώρα μία νίκη και οκτώ ήττες. Χτες η Μονπελιέ νίκησε 28-27 την Τσεχόβσκι και εξασφάλισε και μαθηματικά την 1η θέση του ομίλου.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση