Ένταση στο κέντρο της Λάρισας από συμπλοκή εθνικιστών και αντιεξουσιαστών
Ένταση επικράτησε στο κέντρο της Λάρισας όταν ομάδα περίπου 50 αντιεξουσιαστών συνεπλάκη με 30 μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, τα οποία μοίραζαν φυλλάδια κατά της αναγνώρισης του δικαιώματος ψήφου στους αλλοδαπούς και της απόδοσης ιθαγένειας.
2
Ένταση επικράτησε το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Λάρισας όταν ομάδα περίπου 50 αντιεξουσιαστών συνεπλάκη με 30 μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, τα οποία μοίραζαν φυλλάδια κατά της αναγνώρισης του δικαιώματος ψήφου στους αλλοδαπούς και της απόδοσης ιθαγένειας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα των αντιεξουσιαστών εξήλθε της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου και έριξε πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των διαδηλωτών. Η Αστυνομία επενέβη και απώθησε τους αντιεξουσιαστές πίσω στην Ιατρική Σχολή.
H αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο μικροτραυματισμοί. Αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία στο κέντρο της Λάρισας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ομάδες που θα συνθέσουν το ζευγάρι του επόμενου Betsson Super Cup Ελλάδας
- Βύρων Κοτζαμάνης: «Το 2060 οι Ελληνες θα είμαστε όσοι και τη δεκαετία του 1960 αλλά πολύ πιο μεγάλοι σε ηλικία»
- «Τόσο Πολύ»: Το νέο πρωτότυπο έργο της Μυρτώς Παπαχριστοφόρου στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια
- Ηράκλειο: Σοκ από τον βαρύ τραυματισμό της 28χρονης μητέρας 4 παιδιών – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Αρκάς: Η καλημέρα της νέας εβδομάδας
- Περπάτημα: Τα 5 λάθη που κάνουμε όλοι χωρίς να το καταλαβαίνουμε
- Φοροδιαφυγή: Έρχονται έλεγχοι με ΑΙ και ηλεκτρονικές διασταυρώσεις
- Ο Γρηγόρης διαψεύδει τον Δημητριάδη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442